Qui som?

Situada al centre de Santa Coloma de Farners, la Clínica Veterinària La Selva té una experiència de més de 20 anys al servei dels animals de companyia.

Dedicats única i exclusivament a l'atenció de petits animals (gatsgossos i animals exòtics) disposem d'unes àmplies i còmodes instal·lacions per poder oferir un servei integral i de màxima qualitat als nostres clients.

El Dr. Joaquim Cruz Aguilar és llicenciat en Veterinària per la UAB l'any 1996 i Postgrau en Clínica de petits Animals per la mateixa universitat l'any 2017, més de 20 anys d'experiència en la clínica de petits animals. És membre de l'AVEPA (Associació Espanyola de Veterinaris Especialistes en Petits Animals) i pertany al GEDA (Grup Especialistes en Dermatologia d’Avepa) i al Grup d’especialistes en medicina interna d’Avepa. Actualment també forma part de la comissió de Petits Animals del Col.legi Oficial de Veterinaris de Girona.

Les tasques d'ATV les realitza la Marta Banderas, higienista dental de formació, sempre a punt per respondre preguntes sobre els més diversos temes.

A la Clínica Veterinària La Selva trobareu un servei personalitzat i un tracte proper i directe, per facilitar al màxim la comunicació entre veterinari i client.

Joaquim Cruz Aguilar, llicenciat  en veterinària per l’UAB l’any 1996 i postgrau en clínica de petits animals per la mateixa universitat l’any 2017. Vora 30 anys d’experiència en tenir cura dels petits animals. Menbre d’AVEPA (associació espanyola de veterinaris especialistes en petits animals), pertany al GEDA (grup d’especialistes en dermatologia d’AVEPA) i al grup de medicina interna d’AVEPA. Nombrosos cursos de formació en diversos àmbits, sobretot en anestesia, dermatologia i medicina interna.

Marta Banderas, ATV i higienista dental. Una gran experiència i formació. Sempre a punt per respondre preguntes sobre els més diversos temes. Un pilar fonamental a Clínica Veterinària la Selva.